סיכום ביניים: ₪0
מסעדת אונו משיקה תפריט מפתיע וכשר לפסח
מחיר:
תיאור מוצר
האמת היא שלארוחה דשנה במסעדה טובה אין טיימינג יותר מוצלח מאשר ימי חוה״מ, בפסח הקרוב משיקה המסעדה החלבית האיטלקית הכשרה "אונו", תפריט מיוחד כשר לפסח בהשגחת הרבנות ת"א. תפריט הפסח של אונו עושה כבוד לחומרי הגלם הישראליים, מציע פתרון קולינרי, טעים ומרתק שמותר ואפילו מומלץ בפסח.
כשתפתחו את התפריט תופתעו לגלות כמה יכולה להיות מגוונת ועשירה ארוחת חג כשרה וטעימה. על לבבות חסה רומית שמעתם? או על בושרון, קציפת פורציני, פיקורינו ויוגורט דה באפלו?. כל אלו ועוד תוכלו לטעום בתפריט לחג הפסח שהוא כל כך מגוון עד שלפעמים נראה כי חבל שפסח רק פעם בשנה, שכן דווקא אילוצי הכשרות הביאו את השף ניצן רז (סושי סמבה) להגדיר מחדש אמנות קולינרית מהי.
בתפריט הפסח תמצאו בין השאר פיצה סיציליאנית כשרה לפסח, כמו גם סלטים עשירים, סביצ'ה בורי קרפצ'יו דגים ועוד. אך גולת הכותרת היא ללא ספק ארבעת המיוחדים – מתכונים מיוחדים לחג כמו:
• ניוקי סלומון – ניוקי תפו"א סלומון בקארי ועגבניות קלמטה זוקיני ובזיליקום.
• סלט פטריות - שימאג'י, יער ופורטבלו, מוצרלה בפאלו ושעועית.
• רביולי גבינות/בטטה – שמנת, אפונה, שרי, שום קונפי ושקדים קלויים.
• ריזוטו פורצ'יני - פול ירוק, קציפת פורצ'יני ויוגורט דה-בפאלו.
גם לחובבי הדגים נערכה המסעדה והיא מציעה דגים משובחים העשויים היטב בסגנון איטלקים תיכוני כמיטב המסורת של השף ניצן רז.
• פילה בורי - על הפלנצ'ה סלט עדשים שחורות ויוגורט עגבניות ונענע
• פילה סלמון - ברוטב צ'ימיצ'ורי, ראגו ירוקים ופורטבלו קונפי
• דניס שלם - דג שלם על הגריל, עם תבשיל ירקות שורש בניחוח פסטיס
• קבב דג ים – מוגש עם קינואה, טחינה, חציל מושחר ועגבניות קונפי
• פילה לברק - על פולנטה פטריות
Uno - כשרה בהשגחת הרבנות ת"א.
• רחוב ויצמן 2, בית אמות השקעות תל אביב
• יש להזמין מקום מראש 03-693-2005/8
כשתפתחו את התפריט תופתעו לגלות כמה יכולה להיות מגוונת ועשירה ארוחת חג כשרה וטעימה. על לבבות חסה רומית שמעתם? או על בושרון, קציפת פורציני, פיקורינו ויוגורט דה באפלו?. כל אלו ועוד תוכלו לטעום בתפריט לחג הפסח שהוא כל כך מגוון עד שלפעמים נראה כי חבל שפסח רק פעם בשנה, שכן דווקא אילוצי הכשרות הביאו את השף ניצן רז (סושי סמבה) להגדיר מחדש אמנות קולינרית מהי.
בתפריט הפסח תמצאו בין השאר פיצה סיציליאנית כשרה לפסח, כמו גם סלטים עשירים, סביצ'ה בורי קרפצ'יו דגים ועוד. אך גולת הכותרת היא ללא ספק ארבעת המיוחדים – מתכונים מיוחדים לחג כמו:
• ניוקי סלומון – ניוקי תפו"א סלומון בקארי ועגבניות קלמטה זוקיני ובזיליקום.
• סלט פטריות - שימאג'י, יער ופורטבלו, מוצרלה בפאלו ושעועית.
• רביולי גבינות/בטטה – שמנת, אפונה, שרי, שום קונפי ושקדים קלויים.
• ריזוטו פורצ'יני - פול ירוק, קציפת פורצ'יני ויוגורט דה-בפאלו.
גם לחובבי הדגים נערכה המסעדה והיא מציעה דגים משובחים העשויים היטב בסגנון איטלקים תיכוני כמיטב המסורת של השף ניצן רז.
• פילה בורי - על הפלנצ'ה סלט עדשים שחורות ויוגורט עגבניות ונענע
• פילה סלמון - ברוטב צ'ימיצ'ורי, ראגו ירוקים ופורטבלו קונפי
• דניס שלם - דג שלם על הגריל, עם תבשיל ירקות שורש בניחוח פסטיס
• קבב דג ים – מוגש עם קינואה, טחינה, חציל מושחר ועגבניות קונפי
• פילה לברק - על פולנטה פטריות
Uno - כשרה בהשגחת הרבנות ת"א.
• רחוב ויצמן 2, בית אמות השקעות תל אביב
• יש להזמין מקום מראש 03-693-2005/8
הוסף ביקורת