סיכום ביניים: ₪0

ליום העצמאות: מסעדת הבוקרים במרום גולן מזמינה ליהנות ממנות בשר איכותיות
מחיר:
תיאור מוצר
יום העצמאות, הוא יום הבשרים על האש. במסעדת הבוקרים בקיבוץ מרום גולן מזמינים ליהנות מבשר טרי ואיכותי, מעדרי הבקר הגדלים ומטופחים במרחבי הגולן.
מרום גולן, הקיבוץ הראשון שנוסד לאחר מלחמת ששת הימים ב-67' בעל עדר הבקר הגדול ביותר בגולן המונה למעלה מאלף ראשי בקר מובחרים.
המסעדה הכשרה, בניהולו של אריק גולנדסקי חבר הקיבוץ, שהתמחה בתחום המזון בבוסטון ופרובידנס רוד אילנד, מתמחה בבשרים משובחים מבשר אשר מגיע היישר מחוות הבקר שבקיבוץ וממוקמת בסמוך לאורוות הסוסים במקום, מעוצבת עץ ואבני בזלת.
לכבוד יום העצמאות מציעה מסעדת הבוקרים תפריט בשרי כשר ומזמינה ליהנות ממבחר מנות בשר איכותיות, יום שלישי, 16 באפריל:
בין המנות:
המבורגר הבוקרים- 250 גרם, קצוץ גס במקום.
סינטה ואנטריקוט 300 גרם ומעלה בקפיצות של 100 גרם.
צלעות טלה וספריבס טלה
קרפצ'ו בקר- פרוסות דקיקות של סינטה טרייה מרמת הגולן בטיבול עדין של בלסמי, שמן זית צלפים בזיליקום.
קבב גלילי - בשר כבש מוגש עם טחינה ורוטב צ'ימיצ'ורי.
טריו שיפודים- 300 גרם. שיפודי אנטריקוט, פרגית וקבב בניחוח קינמון.
שוק אווז ברוטב הדרים מוגש על שעועית עדינה מוקפצת בסויה ושום.
איקסמיקס גריל - מנת הדגל של המקום, אנטריקוט, צלעות טלה, סטייק פרגית, חזה עוף במרינדה וקבב הבית. מוגש עם דואט של פלחי תפוחי אדמה ובטטה בתנור, וסלט ירוק בוינגרט.
לאוהבי דגים: פילה סלמון נורווגי עשוי בגריל בליווי רוטב השף, פילה אמנון עשוי בתנור בליווי רוטב טרטר, דג היום- דניס בגריל, פילה לברק, סטייק טונה.
מנות לילדים: נקניקיות, שניצלונים, חזה עוף בגריל והמבורגר 180 גרם מוגש בלחמנייה. המנות מוגשות עם צ'יפס ופרוסות עגבנייה ומלפפון.
וקינוחים: פאי תפוחים חם, פאי אגוזים, עוגת שוקולד חמה עם גלידת וניל, קראמבל תפוחים מתוק וחם והכל תוצרת בית!
שעות פתיחה ביום העצמאות, יום שלישי 16 באפריל: מהשעה 12:00 עד אחרון הסועדים.
ימים ושעות פתיחה לאורך השנה: ראשון-חמישי, מהשעה 12:00 עד אחרון הסועדים.
שישי: מהשעה 12:00 עד שעה לפני כניסת שבת, שבת: החל מצאת השבת.
המסעדה כשרה בהשגחת הרבנות ומועצה דתית רמת הגולן ברשות הרב ישי סמואל.
מסעדת הבוקרים: 04-6960206, www.meromgolantourism.co.il
מרום גולן, הקיבוץ הראשון שנוסד לאחר מלחמת ששת הימים ב-67' בעל עדר הבקר הגדול ביותר בגולן המונה למעלה מאלף ראשי בקר מובחרים.
המסעדה הכשרה, בניהולו של אריק גולנדסקי חבר הקיבוץ, שהתמחה בתחום המזון בבוסטון ופרובידנס רוד אילנד, מתמחה בבשרים משובחים מבשר אשר מגיע היישר מחוות הבקר שבקיבוץ וממוקמת בסמוך לאורוות הסוסים במקום, מעוצבת עץ ואבני בזלת.
לכבוד יום העצמאות מציעה מסעדת הבוקרים תפריט בשרי כשר ומזמינה ליהנות ממבחר מנות בשר איכותיות, יום שלישי, 16 באפריל:
בין המנות:
המבורגר הבוקרים- 250 גרם, קצוץ גס במקום.
סינטה ואנטריקוט 300 גרם ומעלה בקפיצות של 100 גרם.
צלעות טלה וספריבס טלה
קרפצ'ו בקר- פרוסות דקיקות של סינטה טרייה מרמת הגולן בטיבול עדין של בלסמי, שמן זית צלפים בזיליקום.
קבב גלילי - בשר כבש מוגש עם טחינה ורוטב צ'ימיצ'ורי.
טריו שיפודים- 300 גרם. שיפודי אנטריקוט, פרגית וקבב בניחוח קינמון.
שוק אווז ברוטב הדרים מוגש על שעועית עדינה מוקפצת בסויה ושום.
איקסמיקס גריל - מנת הדגל של המקום, אנטריקוט, צלעות טלה, סטייק פרגית, חזה עוף במרינדה וקבב הבית. מוגש עם דואט של פלחי תפוחי אדמה ובטטה בתנור, וסלט ירוק בוינגרט.
לאוהבי דגים: פילה סלמון נורווגי עשוי בגריל בליווי רוטב השף, פילה אמנון עשוי בתנור בליווי רוטב טרטר, דג היום- דניס בגריל, פילה לברק, סטייק טונה.
מנות לילדים: נקניקיות, שניצלונים, חזה עוף בגריל והמבורגר 180 גרם מוגש בלחמנייה. המנות מוגשות עם צ'יפס ופרוסות עגבנייה ומלפפון.
וקינוחים: פאי תפוחים חם, פאי אגוזים, עוגת שוקולד חמה עם גלידת וניל, קראמבל תפוחים מתוק וחם והכל תוצרת בית!
שעות פתיחה ביום העצמאות, יום שלישי 16 באפריל: מהשעה 12:00 עד אחרון הסועדים.
ימים ושעות פתיחה לאורך השנה: ראשון-חמישי, מהשעה 12:00 עד אחרון הסועדים.
שישי: מהשעה 12:00 עד שעה לפני כניסת שבת, שבת: החל מצאת השבת.
המסעדה כשרה בהשגחת הרבנות ומועצה דתית רמת הגולן ברשות הרב ישי סמואל.
מסעדת הבוקרים: 04-6960206, www.meromgolantourism.co.il
הוסף ביקורת