סיכום ביניים: ₪0
Uno הכשרה התל אביבית מגישה: עוגת גבינה לשבועות
מחיר:
תיאור מוצר
Uno הכשרה התל אביבית מגישה: עוגת גבינה משובחת לשבועות
ניצן רז, שף מסעדת אונו הכשרה בתל אביב, מציג לקראת חג השבועות עוגת גבינה טעימה להפליא וקלה להכנה. מסעדת אונו חלבית, איטלקית ומשובחת בהכשר הרבנות תל אביב
לבסיס:
• 600 ג' קמח
• 400 ג' חמאה קרה
• 160 ג' אבקת סוכר
• 100 ג' ביצים קרות
למלית
• 700 ג' שמנת
• 300 ג' גבינת מסקרפונה (אפשר להחליף בשמנת)
• 200 ג' סוכר
• 50 ג' חלמונים
• כפית תמצית וניל
• 4 ביצים
לציפוי
• גביע שמנת חמוצה
• כף אבקת סוכר מנופה
אופן ההכנה:
• מביאים את הגבינות לטמפרטורת החדר
• מערבבים את כל מרכיבי הבסיס בקערה ומניחים בתחתית
• מערבבים את כל מרכיבי המלית ומניחים מעל הבסיס.
• מכניסים לתבנית 24 ומכניסים לתנור 180 מעלות למשך 20 דקות
• פותחים את התנור לשתי דקות וממשיכים לאפות חצי שעה נוספת ב-110 מעלות.
• מצפים את העוגה בשמנת החמוצה
בתיאבון!
ניצן רז, שף מסעדת אונו הכשרה בתל אביב, מציג לקראת חג השבועות עוגת גבינה טעימה להפליא וקלה להכנה. מסעדת אונו חלבית, איטלקית ומשובחת בהכשר הרבנות תל אביב
לבסיס:
• 600 ג' קמח
• 400 ג' חמאה קרה
• 160 ג' אבקת סוכר
• 100 ג' ביצים קרות
למלית
• 700 ג' שמנת
• 300 ג' גבינת מסקרפונה (אפשר להחליף בשמנת)
• 200 ג' סוכר
• 50 ג' חלמונים
• כפית תמצית וניל
• 4 ביצים
לציפוי
• גביע שמנת חמוצה
• כף אבקת סוכר מנופה
אופן ההכנה:
• מביאים את הגבינות לטמפרטורת החדר
• מערבבים את כל מרכיבי הבסיס בקערה ומניחים בתחתית
• מערבבים את כל מרכיבי המלית ומניחים מעל הבסיס.
• מכניסים לתבנית 24 ומכניסים לתנור 180 מעלות למשך 20 דקות
• פותחים את התנור לשתי דקות וממשיכים לאפות חצי שעה נוספת ב-110 מעלות.
• מצפים את העוגה בשמנת החמוצה
בתיאבון!
הוסף ביקורת