post-full-image

Black 'n' Burger הכשרה בירושלים בתפריט לתשעת הימים

הוסף ביקורת
מחיר:
Black 'n' Burger הכשרה בירושלים בתפריט לתשעת הימים

תיאור מוצר

Black 'n' Burger הכשרה בירושלים
מציגה: תפריט מיוחד לתשעת הימים
תשעת הימים הראשונים של חודש אב, הם ימים בהם נמנעים מאכילת בשר בשל האבלות על חורבן הבית. מסעדת Black 'n' Burger הירושלמית הכשרה, מציעה ללקוחותיה שומרי המסורת תפריט חלופי מיוחד וטעים לא פחות. התפריט המיוחד יוגד בשתי המסעדות הירושלמיות, ברחוב שלומציון ובקניון מלחה בעיר.
את התפריט המיוחד ברוח הימים, יצר שף הרשת צחי בוקששתר והוא כולל מנות פרווה מיוחדות לבאי המסעדה. התפריט כולל 4 מנות דגים עשירות ואיכותיות בווריאציות שונות המשתלבים היטב באווירה האותנטית של מסעדות הרשת בלוק מעודכן וכמובן - כשר.
בימים אלה מציינת המסעדה הירושלמית יום הולדת 5 ולאורך כל החודש יחגגו לקוחותיה ובאיה במבצעים והטבות.



תפריט "תשעת הימים" יוגש בין התאריכים א'- יא' אב (8-17/8/13) הקרוב בסניפיBlack 'n' Burger הכשר בירושלים, רחוב שלומציון 18 מול מלון ממילא, וכן בסניף השני בעיר – בקניון מלחה.
כשרות: רגילה, בהשגחת הרבנות ירושלים.

·         כמיטב המסורת אנו מצ"ב מתכון קליל מתוך תפריט לתשעת הימים, להנאתכם.
·         לתיאום ראיונות ולפרטים נוספים: ניתן לפנות אל רבקי במשרדי 054/6713852.


צחי בוקששתר, שף הרשת, מציג מתכון קליל מתוך התפריט המיוחד:



ה"פישבורגר":
המבורגר עסיסי מבשר אילתית. רצוי טרי ולא קפוא.

במסעדת Black Bar 'n' Burger מגישים אותו בנוסח מעט שונה אך זהו מתכון ביתי נפלא
חומרים ל 4 מנות:


·         1 ק"ג פילה סלמון טרי או מופשר
·         50 גרם סלמון מעושר
·         צרור בצל ירוק
·         שן שום אחת
·         מעט ג'ינג'ר מגורר
·         4 כפות רוטב טריאקי טוב
·         מעט שמן קנולה לטיגון
·         לחמניות ותוספות להגשה



לרוטב:


·         2 כפות חרדל דיז'ון משובח
·         1 כף חרדל עם גרגרים
·         1/2 כוס יין לבן
·         1/2 כוס שמנת מתוקה



אופן ההכנה:
·         מנקים את הפילה מער ועצמות, אבל לוקחים גם חלקים שמנים. שומן הסלמון בריא ביותר. קוצצים את הבצל הירוק. את החלק הלבן מטגנים במעט שמן לצבע זהוב בהיר.
·         את בשר הסלמון טוחנים במעבד מזון עם הבצל המטוגן, ג'ינג'ר מגורר, שום כתוש ורוטב הטריאקי. מוסיפים את הבצל הירוק הקצוץ ומערבבים בקערה ביד.
·         יוצרים בידיים רטובות קציצות גדולות ומעצבים כמו המבורגר גדול. מניחים לנוח לפחות שעה, במקרר, מכוסה היטב, רצוי בניילון נצמד.
·         מטגנים את ההמבורגרים על מחבת טפלון גדול, רצוי מחבת גריל. בתחילה לא להזיז יותר מדי. הופכים ומטגנים את הצד השני על להבה נמוכה. הכי טעים להכין את ה'פישבורגר' של Black לדרגת מדיום ועוד טיפה.
·         בינתיים מכינים צלחות, קולים לחמניות ומתכוננים להגשה, בייחוד פותחים יין לבן וטועמים ממנו מעט.
·         מערבבים את חומרי הרוטב. כשהמבורגרים מוענים מעבירים לצלחות ההגשה, מוסיפים את הרוטב למחבת, מרתיחים ויוצקים על המנות. מגישים מיד.

ב Black ממליצים לקצוץ חלק מבשר הסלמון בסכין לקוביות, כך נראה ונרגיש את הדג.

מוצרים דומים

1864004540189100964

הוסף ביקורת