סיכום ביניים: ₪0
גורמה על הבר- וינו סוקה משיקה תפריט טעימות שף ייחודי
מחיר:
תיאור מוצר
מסעדת השף הכשרה "וינו סוקה" בהרצליה פיתוח משיקה את תפריט טעימות השף, המאפשר ליהנות ממסע קולינארי עשיר ומשלל מנות ראשונות, עיקריות וקינוחים בארוחה מגוונת ובמחיר מפתיע
לאלו שאוהבים לטעום מהכל ותרים אחר סעודות עשירות במנות, מסעדת השף הכשרה "וינו סוקה" בהרצליה פיתוח משיקה בימים אלו את "תפריט טעימות השף" הייחודי באווירת קוקטייל על הבר, עם מנות הדגל של המסעדה בגודל מוקטן – ובמחיר מוקטן. כך למשל, בגזרת המנות הראשונות מוצעת מנת התפוח אדמה ראטה הכוללת חזה ברווז, בטטה צלויה בטימין וזרעי כוסברה, בצל ירוק, פלפלי סוייט בייט צלויים, ביצי שליו ועלי רוגולה בוינגרט של מיץ לימון ושמן זית (30 ש"ח). בתפריט הטעימות מוצעת גם מנת הניוקי תפוח אדמה בקרם של פטריות פורצ'יני, פורטבלו וחלב קוקוס בשילוב אספרגוס לבן, עלי תרד, אווז מעושן ושום קונפי (35). בקטגוריית העיקריות ניתן להזמין את מנת הפילה מוסר ים שמוגש עם קרם שורשים ואפונת שלג (45), את מנת הפילה בקר עם כבד אווז ברוטב יין אדום ותאנים על מצע של קרם תפוח אדמה (55), ועוד.
לקינוח סעודת הטעימות, ניתן להזמין את מנת המיני מקרון אישי במילוי קרם וניל-רום ובליווי רוטב תותים וטוויל קקאו (28), את מנת האקלר האישי שממולא במוס דאבל אספרסו ופניני שוקולד (24) או את מנת הקרם ברולה שמוגשת לצד פירות טריים (26).
שף המסעדה, ישי אטיאס, שעבד בעברו במסעדת "Taillevent" היוקרתית בפריז והאכיל בין היתר את ג'ולייט בינוש וג'וני דפ, מציג תפריט טעימות המבוסס על מגוון חומרי גלם טריים ועונתיים אותם הוא בוחר בעצמו מדי יום, תוך דגש רב על הקומפוזיציה הקולינארית הכוללת מגוון צבעים, מרקמים וצורות, לבין יצירת טעמים עשירים שחוברו משעטנז בין מנות האופייניות למטבח הגורמה הצרפתי לבין נגיעות מן המטבח הים-תיכוני.
תפריט הטעימות יוגש מדי יום בחלל הבר החל מהשעה 19:00
וינו סוקה
גלגלי הפלדה 7, הרצליה פיתוח
072-2163739
א'-ה' 19:00-23:30
לאלו שאוהבים לטעום מהכל ותרים אחר סעודות עשירות במנות, מסעדת השף הכשרה "וינו סוקה" בהרצליה פיתוח משיקה בימים אלו את "תפריט טעימות השף" הייחודי באווירת קוקטייל על הבר, עם מנות הדגל של המסעדה בגודל מוקטן – ובמחיר מוקטן. כך למשל, בגזרת המנות הראשונות מוצעת מנת התפוח אדמה ראטה הכוללת חזה ברווז, בטטה צלויה בטימין וזרעי כוסברה, בצל ירוק, פלפלי סוייט בייט צלויים, ביצי שליו ועלי רוגולה בוינגרט של מיץ לימון ושמן זית (30 ש"ח). בתפריט הטעימות מוצעת גם מנת הניוקי תפוח אדמה בקרם של פטריות פורצ'יני, פורטבלו וחלב קוקוס בשילוב אספרגוס לבן, עלי תרד, אווז מעושן ושום קונפי (35). בקטגוריית העיקריות ניתן להזמין את מנת הפילה מוסר ים שמוגש עם קרם שורשים ואפונת שלג (45), את מנת הפילה בקר עם כבד אווז ברוטב יין אדום ותאנים על מצע של קרם תפוח אדמה (55), ועוד.
לקינוח סעודת הטעימות, ניתן להזמין את מנת המיני מקרון אישי במילוי קרם וניל-רום ובליווי רוטב תותים וטוויל קקאו (28), את מנת האקלר האישי שממולא במוס דאבל אספרסו ופניני שוקולד (24) או את מנת הקרם ברולה שמוגשת לצד פירות טריים (26).
שף המסעדה, ישי אטיאס, שעבד בעברו במסעדת "Taillevent" היוקרתית בפריז והאכיל בין היתר את ג'ולייט בינוש וג'וני דפ, מציג תפריט טעימות המבוסס על מגוון חומרי גלם טריים ועונתיים אותם הוא בוחר בעצמו מדי יום, תוך דגש רב על הקומפוזיציה הקולינארית הכוללת מגוון צבעים, מרקמים וצורות, לבין יצירת טעמים עשירים שחוברו משעטנז בין מנות האופייניות למטבח הגורמה הצרפתי לבין נגיעות מן המטבח הים-תיכוני.
תפריט הטעימות יוגש מדי יום בחלל הבר החל מהשעה 19:00
וינו סוקה
גלגלי הפלדה 7, הרצליה פיתוח
072-2163739
א'-ה' 19:00-23:30
הוסף ביקורת